Oznamy mesta

Festival EĽRO dostáva nový dizajn oficiálnej webstránky

Oddelenie

Oddelenie komunikácie a propagácie pripravilo nový vzhľad stránky www.elro.kezmarok.sk, ktorá pripomenie uplynulé ročníky a návštevníkov festivalu prevedie pamiatkami mesta.

Propagáciu známeho festivalu pod Tatrami nezastavila ani pandémia. Vytvorenie nového dizajnu a vizuálnej identity na sociálnych sieťach prináša občanom a návštevníkom väčšiu informovanosť a moderný spôsob prijímania informácií. Stránka ponúka odber notifikácií, rss kanál ale i zdieľanie obsahu na sociálnych sieťach. V pláne je pridávať na stránku rozhovory, staršie články a spomienky účastníkov festivalu.

Myšlienka vytvoriť nový web a naďalej pamätať na to krásne z Kežmarku, kedy sme si mnohí mohli prejsť stánkami, porozprávať s remeselníkmi či vypočuť folklórne súbory bola hnacím motorom pre vytvorenie priestoru na pridávanie informácií. Máte zaujímavé spomienky na EĽRO či fotografie z podujatia o ktoré sa chcete podeliť? Pošlite nám ich na noviny@kezmarok.sk a tvorte spoločne s nami obsah najväčšej kroniky festivalu EĽRO, ktorá je už dnes dostupná na www.elro.kezmarok.sk.

Ondrej Miškovič

Galéria