Oznamy mesta

REKONŠTRUKCIU PARKOVÍSK NA HORNOM JUHU BUDÚ SPREVÁDZAŤ DOPRAVNÉ OBMEDZENIA

Oddelenie
Kultúra

Mesto Kežmarok oznamuje,

že v termíne od 2. augusta 2023 do 30. septembra 2023 dôjde v lokalite Horný Juh k postupnej rekonštrukcii parkovísk. Počas tohto času sa budú postupne sprístupňovať parkovacie miesta. Rekonštrukciou prejdú aj chodníky a verejné osvetlenie, čo bude mať za následok mierne obmedzenia pre peších.

Z uvedených dôvodov žiadame všetkých obyvateľov a majiteľov motorových vozidiel, aby svoje vozidlá neparkovali na parkovacích miestach na ktorých budú práve prebiehať rekonštrukčné práce, aby tieto mohli prebehnúť bez ťažkostí a v čo najkratšom možnom termíne.

Za vzniknuté komplikácie sa vopred ospravedlňujeme a veríme, že táto rekonštrukcia prispeje k lepšiemu bývaniu na tomto sídlisku. Mestská polícia bude prihliadať aj na parkovanie na iných plochách, ktoré nie sú v súčasnosti vyhradené na parkovanie.

Náhradné parkovacie miesta pre občanov dotknutých ulíc budú vyhradené v priestoroch parkoviska nákupného centra Kaufland v časti od Centra voľného času Kežmarok. Všetky ostatné vozidlá, ktoré budú aj po všetkých upozorneniach odstavené na spomínaných parkovacích miestach, budú odtiahnuté kvalifikovanou odťahovou službou a následne šetrené cez mestskú políciu.

V Kežmarku dňa 2. augusta 2023