Oznamy mesta

Štatistické zisťovanie o využívaní informačných a komunikačných technológii v domácnostiach a jednotlivcami

Zisťovanie IKT

Štatistický úrad SR v súlade s projektom EÚ realizuje Zisťovanie o využívaní informačných a komunikačných technológii v domácnostiach a jednotlivcami (IKT).

Na Slovensku bolo do zisťovania pre rok 2023 vybraných viac ako 190 obcí, medzi nimi aj mesto Kežmarok. Do zisťovania je zaradených viac ako 5 060 domácností.

Zisťovanie sa uskutoční od 2. mája do 30. júna 2023.

V tomto období vybrané domácnosti v meste navštívi zamestnanec Štatistického úradu SR poverený funkciou opytovateľa, ktorý je povinný preukázať sa v domácnostiach osobitným poverením.  Všetky informácie a názory, ktoré domácnosti v rámci tohto zisťovania poskytnú, sú chránené, nezverejňujú sa a slúžia výlučne pre potreby štátnej štatistiky. Za ochranu dôverných a osobných údajov zodpovedá Štatistický úrad SR, ktorého zamestnanci sú viazaní mlčanlivosťou o všetkých štatistických údajoch a osobných údajoch, ktoré sa pri svojej práci dozvedia.

Podrobnejšie informácie sa môžete dozvedieť na stránke ŠÚ SR na adrese www.statistics.sk alebo telefonicky na t. č. 051/7735 321 – Ing. Iveta Popovcová.