Aktuality

Kežmarské matky si spríjemnili deň vystúpením Simony Salátovej

02

Večer určený ženám matkám, v ktorom vystúpili komička Simona Salátová a kežmarský hudobník a spevák Tomáš Raffaj symbolicky otvoril kultúrny život v meste pod Tatrami.

Po vynútenej prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu sa v Kežmarku začínajú opäť organizovať kultúrne a hudobné podujatia. Simona Salátová, známa aj ako Simona Comedy, sa vo svojom vystúpení venovanom Dňu matiek na materstvo pozerala s humorom, hoci posledný rok bol pre väčšinu rodičov nesmierne náročným. „Na všetko zlé sa dá pozrieť z tej lepšej stránky, ja to praktizujem celý život. Pre mnohých pandémia bola oveľa tragickejšia, mala hrozné dopady, takže niekedy nie je na mieste robiť zo seba obeť, keď sa obzriete po iných osudoch. Každý z nás sa musí snažiť nájsť to dobré, aby sme vládali ísť dopredu a vďaka tomu to aj ja zvládam dodnes,” povedala známa stand upistka a matka, ktorá pri tvorbe svojich vystúpení čerpá hlavne z bežného života.

Vzdať úctu všetkým kežmarským mamám prišiel aj primátor mesta Ján Ferenčák, ktorý symbolickými kyticami ocenil ich starostlivosť, trpezlivosť a obetavosť. Zároveň všetkým matkám a ženám poďakoval za to, že svojim konaním robia svet lepším a krajším.