Aktuality

Letné kúpalisko prinieslo do regiónu možnosť rekreácie

Občanom boli po štvrtýkrát od obnovenia letného kúpaliska sprístupnené dva bazény na rekreáciu. Výnimočné miesto sa stalo pre mnohé rodiny miestom oddychu a rekreácie „doma“.

Pracovníci Regionálneho úradu verejného zdravotníctva 23. júla skontrolovali hygienické a prevádzkové parametre nášho letného kúpaliska. Kontrolný tím skonštatoval, že všetky stanovené podmienky sú plnené a kvalita vody spĺňa hygienický štandard. „Dokonca vyslovili pochvalu, že naše kúpalisko patrí v regióne medzi najbezpečnejšie, čo sa týka dodržiavania požiadaviek na prevádzku počas sprísneného režimu,“ pochválil sa dôležitým faktom riaditeľ Verejnoprospešných služieb mesta Kežmarok (VPS) Miroslav Škvarek.

Cena za vstupné na kúpalisko sa nemenila, a tak návšteva obľúbenej letnej atrakcie malých i veľkých nepostihne peňaženky výnimočne. Dôležité je spomenúť výraznú zľavu pre obyvateľov mesta Kežmarok, ktorí tu majú trvalý pobyt. Naďalej kúpalisko ostáva prísne strážene a dbá sa na dodržiavanie všetkých bezpečnostných a hygienických opatrení.

„Vďaka za bezpečnosť na kúpalisku patrí, samozrejme, všetkým zamestnancom VPS, ktorí sa spolupodieľajú na jeho prevádzke, a osobitne treba poďakovať vedúcemu oddelenia správy športovísk Pavlovi Fejerčákovi za profesionálny a veľakrát nezištný prístup k plneniu pracovných úloh,“ vyjadril vďaku Škvarek.

Ondrej Miškovič