Aktuality

Tréning pre všetky vekové kategórie

ilustračný obrázok

Hokejový klub mládeže Kežmarok o. z. vznikol dňa 11. februára 2019 a uznesením Výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) zo dňa 2. mája 2019 sa stal jeho právoplatným členom.

V ich prvej sezóne 2019/2020 boli prihlásení do oficiálnych súťaží SZĽH v kategórií HP3, HP4 a mladší žiaci z 5. ročníka. „Postupne sa rozrastáme a nadchádzajúcu sezónu 2021/2022 budeme hrať oficiálnu ligu. Štruktúru trénerov tvoria certifikovaní tréneri so skúsenosťami z hráčskej a trénerskej kariéry. Sústreďujeme sa výlučne na výchovu mládeže zastrešujúce deti zo širokého kežmarského okolia,“ povedal Kaprál z HKM Kežmarok.

Hneď vo svojej prvej sezóne s mladšími žiakmi 5. ročníka vyhrali nadstavbovú časť súťaže. Aj teraz pokiaľ to podmienky dovoľovali, využívali tréningy na ľade alebo prírodné ľadové plochy. Uskutočňovali sa taktiež domáce online tréningy.

„Deti sa veľmi rýchlo zotavili a trénujeme vo všetkých vekových kategóriách,“ povedal Kaprál a zároveň pripomenul možnosti prihlásenia sa do klubu. Dá sa to na webovej stránke www.hkmkezmarok.sk, alebo osobne, cez členov klubu, známych, ktorí sa už hokeju venujú. Medzi hlavnú podmienku prijatia Kaprál zaraduje chuť hrať hokej.

Ondrej Miškovič