Aktuality

V kežmarskej nemocnici je aj naďalej možnosť testovania

ilustračný obrázok

V Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku n.o., člen skupiny AGEL, je po zrušení bezplatného antigénového testovania aj naďalej možnosť otestovania sa. Podmienkou je však registrácia prostredníctvom webu agellab.sk a platba, ktorá sa odvíja od druhu jednotlivých testov.

 „Bezplatné antigénové testovanie bolo v našom mobilnom odberovom mieste covid-19 zrušené už koncom mája. Naďalej však fungujeme pre samoplatcov a ľudí s príznakmi objednaných prostredníctvom NCZI. Na testovanie je potrebné sa vopred objednať prostredníctvom webu agellab.sk a záujemcovia tak musia uhradiť sumu podľa druhu testu, o ktorý majú záujem,“ hovorí námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Anna Rybková.

„Platené testovanie bude prebiehať každý pracovný od 07.00 hod. do 11.30 hod. Cena AGELLABu za antigénový test je 25 €. Medzinárodný certifikát, ktorý testovaným odovzdávame, obsahuje aj názov testu, ktorý si podľa nových pravidiel vyžaduje napríklad cesta do Chorvátska,“ informuje námestníčka Anna Rybková.

Prostredníctvom webu agellab.sk sa môžete do kežmarskej nemocnice prihlásiť na platené:

 antigénové testovanie

  1. PCR testovanie
  2. PCR testovanie zo slín
  3. vyšetrenie protilátok

 

 Mgr. Martina Pavliková

Hovorkyňa skupiny AGEL SK