Aktuality

Deň matiek s Emmou Tekelyovou

04

Úspešná autorka kníh, hlásateľka a moderátorka Emma Tekelyová zavíta v piatok 6. mája do Kežmarku, aby sa stretla so svojimi priaznivcami a spoločne oslávili Deň matiek. Tešiť sa môžete na zaujímavé rozprávanie o jej živote, písaní, módnom a životnom štýle, vzťahu s dcérou Emou, ale aj na inšpiratívne tipy a triky.

Emma Tekelyová je nielen známa moderátorka, ale aj spisovateľka a mama, ktorá si získala srdcia mnohých žien práve vďaka svojim knižkám. Začínala ako modelka a tým, že sa dodnes pravidelne objavuje na televíznych obrazovkách, vyzerať atraktívne je pre ňu aj čiastočná povinnosť a náplň práce. O triky a tipy, ako docieliť mladistvý výzor, ale i vnútornú spokojnosť sa už roky delí s ostatnými ženami prostredníctvom svojich kníh. Napísala ich už dvadsať. Tá posledná s názvom Byť ženou je úžasné – v každom veku „učí ženy dozrievať a cítiť sa krásnymi bez ohľadu na čísla“.

Kniha je pokračovaním bestselleru Byť ženou je úžasné, ktorý Tekelyová napísala pred dvadsiatimi rokmi. Knižná novinka vyšla v čase, keď Emma Tekelyová oslavovala narodeniny: „Je to najkrajší darček pre mňa, ale aj pre všetky ženy, ktoré sa neboja byt úžasné v štyridsiatke, päťdesiatke, šesťdesiatke, sedemdesiatke…, prosto forever.“ V knihe prezrádza, ako sa priatelí s pribúdajúcimi rokmi, ale aj čo robí pre svoj vzhľad, kondíciu a pocit šťastia: „Vek nie je dôležitý. Ako sa žena cíti, tak vyzerá. Každá z nás má v sebe slnko, len ho rozsvietiť.”

Na podujatí venovanom všetkým mamám, ktoré sa uskutoční v piatok 6. mája o 18.30 hod. v kežmarskom kine Iskra, vás v príjemnej atmosfére spolu prevedieme nielen jej životom úspešnej ženy, ale aj životom milujúcej manželky a matky. Súčasťou večera bude tombola o vecné ceny, autogramiáda a pre všetkých, ktorí si zakúpia na večer lístky, je pripravené aj malé darčekové prekvapenie. O hudobnú časť večera sa postará spevák Chris May.

Barbora Sosková, foto: archív Emy Tekelyovej