Aktuality

Februárové vydanie Novín Kežmarok

02_titulka

Vo svojich schránkach si čoskoro nájdete februárové vydanie Novín Kežmarok v ktorých sa dočítate o titule Európske mesto športu, zaujímavých kultúrnych a spoločenských podujatiach a pripravovaných akciách v meste.

V zariadení pre seniorov pribudli komfortnejšie izby

Zariadenie pre seniorov a Zariadenie opatrovateľskej služby v Kežmarku prešlo ďalšou rekonštrukciou. Vynovené bolo lôžkové oddelenie v blokoch C1 a C2. Cieľom projektu bolo zvýšenie samostatnosti klientov v zariadení, kvality poskytovaných služieb a ubytovacieho komfortu.

Investor a mesto budú hľadať vhodné bývanie pre zamestnancov

Vďaka prostriedkom z Integrovaného regionálneho operačného programu sa dve stredné školy na Spiši zmodernizujú, jednou z nich je SOŠ agropotravinárska a technická v Kežmarku. Priemyselná výroba v Kežmarku a okolí sa rozrastá a problémom je bývanie pre zamestnancov. Zástupca spoločnosti Deltrian Rudolf Svrčina sa stretol s primátorom mesta a v diskusii na tému rozvoja mesta padli ďalšie návrhy na spoluprácu a podporu zamestnanosti v regióne.

Cesta za prestížnym titulom bola úspešná Kežmarok sa stal Európskym mestom športu 2022

Po tituloch ako Enviromesto 2019, Digitálna jednotka si naše mesto pripisuje titul Európske mesto športu. Moderný, dynamický a historický Kežmarok bude pre tento rok i športový.

Športovec Vladimír Janček v pamäti Kežmarčanov

Tri spomienky na Vlada Jančeka od bývalých študentov.


Už čoskoro vo Vašich schránkach.