Aktuality

Kežmarčania v súťaži o Lidl Čistinku

fb-post-Kezmarok

Mesto Kežmarok sa rozhodlo zapojiť do súťaže o Lidl Čistinku a po veľkom úspechu v súťaži K-PARK môžeme opäť pre mesto získať miesto pre oddych a rozvíjanie športu! Kežmarčania aj minulý rok ukázali ako vedia držať spolu pre dobrú vec. Ak mesto Kežmarok vyhrá, Lidl Čistinka by mohla vyrásť na Ulici Záhradná.

Čo je Lidl Čistinka? 

Lidl Čistinka je mestský park tvorený zo štyroch prepojených modulov, tvoriacich: detské ihrisko, altánok so sedením na oddych a grilovanie, workoutové ihrisko, multifunkčné ihrisko s basketbalovými košmi, bránkami na futbal a neďalekým stolom pre stolný tenis. Takto vyskladaný park dokáže pokryť potreby malých i veľkých.

Súťaž bude prebieha v čase od 11. septembra 2023 do 22. októbra 2023 a území Slovenskej republiky, a to prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.lidl.sk/cistinka

Hlasovanie je zdarma. Na hlasovanie nie je potrebný žiadny kód ani realizovať nákup v predajni Lidl ako tomu bolo v prvom ročníku súťaže. Hlasujúci sa musí prvýkrát na web stránke www.lidl.sk/cistinka zaregistrovať prostredníctvom telefónneho čísla slovenského mobilného operátora. Jeden registrovaný hlasujúci môže v každom kalendárnom dni počas trvania súťaže odovzdať jeden hlas. Hlasovanie je registrovanému/prihlásenému hlasujúcemu umožnené každý kalendárny deň počas trvania súťaže.

Ďakujeme za každý hlas v súťaži!

Galéria