Aktuality

Hokejista MHK Kežmarok Adrián Pavlov: S priebehom sezóny nemôžeme byť spokojní

20_01_Hokej

Kežmarskí hokejisti nezačali sezónu tretej najvyššej súťaže podľa svojich predstáv. Po siedmich odohraných zápasoch im patrí tretie miesto, avšak už so sedembodovou stratou na prvú Detvu. Pred štvrtým Bardejovom majú náskok iba troch bodov. O doterajšom priebehu sezóny sme sa porozprávali s útočníkom MHK Kežmarok Adriánom Pavlovom. Rozhovor vznikol ešte pred zápasom siedmeho kola s HK Sabinov a domácej výhre 5:3.

 

Ako hodnotíš doterajší priebeh sezóny?

S aktuálnym priebehom sezóny nemôžeme byť spokojní, pretože sme prehrali zápasy s priamymi konkurentami v boji o top trojku. Na druhú stranu máme všetko vo svojich rukách, len už si nemôžeme dovoliť zaváhať.

 

Ktorý zápas z nezvládnutých mrzí najviac a ktorý si si, naopak, najviac užil?

Najviac ma mrzí prehra na ľade Dolného Kubína, kde sme podali dobrý výkon, no v závere nám nevyšla štvorminútová presilovka, v ktorej sme mohli súperovi odskočiť na rozdiel gólu a vyhrať s tromi bodmi. Žiaľ, nestalo sa tak a v predĺžení sme dostali nešťastný gól, ktorý znamenal prehru. Najviac som si určite užil otvárací zápas sezóny proti Bardejovu (výhra 4:2 vonku).

 

Aké sú tvoje tímové očakávania a ciele do konca základnej časti?

Naším cieľom je udržať sa v prvej trojke a vrátiť prehru mužstvám, s ktorými sme stratili body.

 

Poďme ešte priamo na tvoje výkony v doterajšom priebehu základnej časti. Panuje s nimi spokojnosť, alebo čo by si chcel ešte zlepšiť? Máš nejaký gólový alebo bodový cieľ do konca základnej časti?

S mojimi výkonmi momentálne spokojný nie som. Bodový ani gólový cieľ nemám, ale viem, že mám bodovo naviac a verím, že sa to zmení a body začnú pribúdať. Najdôležitejší je však pre mňa tímový úspech.

Filip Kubáni, foto: archív MHK Kežmarok