Aktuality

Kino Iskra zvýšilo základné vstupné, vracia sa však zľava

kino

Tlaku filmových distribútorov na zvýšenie vstupného kežmarské kino odolávalo najdlhšie, ako sa dalo, no od nového roku 2023 už k nemu pristúpiť musí. Inak by diváci v Iskre nemohli vidieť viaceré atraktívne filmové novinky, resp. by si ich mohli pozrieť až s minimálne dvojtýždňovým meškaním, čo v dnešnej dobe digitálneho kina je takmer nepredstaviteľné.

Základné vstupné bude teda od 1. januára 6 eur (už v posledných týždňoch minulého roka ste sa s takouto sumou stretli pri niektorých premietaniach, keďže distribútor nepripustil nižšiu sumu), no dobrou správou je, že sa do ponuky vracia jednoeurová zľava pre deti, študentov a seniorov, ktorú si tieto vekové kategórie divákov budú môcť po dlhšej dobe znovu uplatniť.

Šesť eur zaplatia aj návštevníci stredajších premietaní filmového klubu Iskra, no ak si kúpia klubový preukaz (5 € na celý rok), namiesto doterajšieho jedného eura ušetria až dve, keďže vstupné pri predložení preukazu člena filmového klubu sa nemení, ostáva v hodnote 4 eurá.

Veríme, že aj naďalej zachováte svoju priazeň. My vám za to budeme prinášať úžasné filmové zážitky rôznych žánrov, ale aj obľúbené sprievodné akcie či návštevy tvorcov nových slovenských filmov. Tešíme sa na vás v našom/vašom kine Iskra.

Boris Švirloch,

kino Iskra Kežmarok