Aktuality

Majte všetky dôležité informácie z Kežmarku priamo vo svojom mobile

1200x1200 obecny_Kezmarok

V júni sme pre vás spustili novú službu MUNIPOLIS, vďaka ktorej vás teraz budeme môcť efektívne informovať priamo cez váš telefón. Prihláste sa aj vy na odberu informácií a nikdy nezmeškáte dôležité novinky a upozornenia z nášho mesta. Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých našich občanov, samozrejme, úplne zadarmo!

Čo vám prihlásenie do MUNIPOLIS prináša?

    • Upozornenie na krízové udalosti – výpadky energií, odstávky, blížiaca sa víchrica, dopravné uzávierky, varovanie pred podomovými predajcami a pod.
    • Novinky a dôležité upozornenia z úradu – poplatky, dane, mestská spravodaj, oznamy a pod.
  • Pozvánky na kultúrne a športové podujatia
  • Možnosť vyjadriť svoj názor v online anketách
  • Mobilnú aplikáciu Kežmarku s užitočnými funkciami

Vyberte si sami, aké informácie sa k vám dostanú

V registračnom procese si sami môžete nastaviť, aké typy informácií vás zaujímajú (napr. kultúra, doprava, majitelia zvierat, aktuality). Odporúčame vyplniť vaše telefónne číslo a ulicu, aby sme vás mohli rýchlo varovať v prípade nečakaných udalostí (napr. havárie vody, prívalové dažde atď.) A nebojte sa – všetky vaše osobné údaje sú v bezpečí v súlade s GDPR.

Ako na to?

Registrujte sa na https://kezmarok.munipolis.sk/registracia alebo priamo na mestskom úrade – radi vám tam pomôžeme.

Stiahnite si aplikáciu MUNIPOLIS pre Android alebo iOS a pridajte si do odberov mesto Kežmarok. Aktuality a dôležité novinky môžete sledovať aj na webe https://kezmarok.munipolis.sk/