Aktuality

Centrum voľného času pozýva na šesť letných táborov

00

Pre deti z Kežmarku je pripravených šesť letných táborov, ktoré sa v tomto roku budú niesť hlavne v znamení Európskej komunity športu 2024.

 

Leto je obdobím, keď sa rozprúdi energia a chuť objavovať nové dobrodružstvá. A čo by mohlo byť lepšie, než stráviť toto obdobie v prostredí plnom zábavy, vzdelania a nových priateľstiev? Centrum voľného času Kežmarok je miestom, kde sa to všetko spája do jedného fascinujúceho celku. „S radosťou oznamujeme, že sme pripravili sériu letných táborov, ktoré vás zavedú do sveta zábavy, vzdelania a nezabudnuteľných zážitkov. Čaká vás široká škála aktivít, ktoré budú od športových súťaží cez kreatívne dielne až po vzdelávacie workshopy. Naše tábory sú určené pre deti všetkých vekových kategórií, pričom každý program je starostlivo prispôsobený tak, aby vyhovoval všetkým záujmom a potrebám,“ povedal riaditeľ Centra voľného času Kežmarok Radovan Dejneka.

 

Deti spoznajú okolie na turistickom krúžku

V kežmarskom centre veria, že ich aktivity nebudú len zábavné, ale aj obohacujúce, a pomôžu deťom rozvíjať ich záujmy a nadanie. Kvalifikovaní a skúsení inštruktori sa postarajú o to, aby vaše deti mali bezpečný a príjemný pobyt na tábore plnom zábavy a nových poznatkov. „Pre tých, ktorí túžia po dobrodružstve v prírode, máme pripravené výlety do okolitých lesov a hôr, kde sa môžete naučiť základy turistiky a spoznať tajomstvá prírody,“ uviedol Radovan Dejneka.

Neváhajte a venujte svojim deťom tábor v centre. Darujete im tak nezabudnuteľné letné dobrodružstvo. Registrácia je otvorená a miesta sú obmedzené, takže ich rýchlo prihláste a zabezpečte si svoje miesto na najmenej jednom tábore Centra voľného času Kežmarok. Všetky potrebné informácie nájdete na webe www.cvc-kezmarok.sk.

Ondrej Miškovič, foto: Kristián Krempaský, plagáty: Centrum voľného času Kežmarok

Galéria