Aktuality

Kickboxerka Ema Zacharová zaznamenala krásny úspech, skončila druhá na Európskom pohári

25_zacharova_1395_OM

Vo veľmi silnej konkurencii získala členka kežmarského Goral Gym Clubu striebornú medailu na Európskom pohári v kategórii K1 – 56 kilogramov v Chorvátsku. Na tento pekný úspech chce nadviazať aj v ďalšom období, či už v domácich, alebo nadnárodných súťažiach.

 

Druhé miesto z tejto prestížnej súťaže, ktoré pridala ku bronzu z majstrovstiev Európy a striebru zo svetového pohára, berie Ema ako pekný úspech, keďže počas priebehu súťaže nebola v optimálnej fyzickej pohode. „Určite beriem toto umiestnenie ako úspech, pretože som bola počas celého priebehu pohára chorá, takže som rada, že som vôbec nastúpila a zvládla to,“ zhodnotila Ema. Na ceste do finále sa stretla s reprezentantkou Chorvátska Petrou Dodikovou, ktorú porazila jednoznačne 3:0.

Vo finále prehrala s reprezentantkou Talianska Gaiou Marcandelliovou. „Súperka mala kvalitu a prehrala som s ňou na body,“ skonštatovala Zacharová. Počas ďalších mesiacov tohto roka sa zúčastní aj na ďalších domácich a zahraničných súťažiach. „Predstavím sa v Taliansku a, samozrejme, aj na rôznych ligách na Slovensku. Ďalším cieľom sú majstrovstvá Slovenska, na ktorých nebudem chýbať a uvidím, ako to bude s majstrovstvami sveta,“ uviedla úspešná kickboxerka.

Filip Kubáni, foto: archív Emy Zacharovej