Aktuality

Problém? Dajte nám o ňom vedieť!

1200x1200 Podnet problem Kezmarok_1

Spätná väzba od občanov je pre mesto vždy nesmierne dôležitá. Veľa problémov totiž samosprávy nemôžu riešiť čisto z toho dôvodu, že o nich nevedia. Podnety zo strany obyvateľov tak významne zvyšujú efektivitu práce obecných úradov aj kvalitu života v mieste, kde žijeme.

Naše mesto je zapojené do smart komunikačnej siete MUNIPOLIS, vďaka ktorej máte vy, občania, možnosť využívať na nahlásenie akéhokoľvek podnetu rovnomennú mobilnú aplikáciu. Nie je potrebné chodiť nikam na úrad alebo telefonovať na príslušný odbor – všetko urobíte elegantne a rýchlo priamo zo svojho telefónu. Vedenie mesta sa tak vďaka vám o probléme včas dozvie a môže ho okamžite riešiť.

Ako to celé funguje?

Vďaka aplikácii MUNIPOLIS môžete nahlásiť prakticky akýkoľvek problém – od povaleného dopravného značenia cez uvoľnený poklop kanála až po pretekajúce kontajnery, vznikajúcu čiernu skládku alebo odstavený vrak auta. K hláseniu môžete jednoducho pridať aj fotodokumentáciu a tiež presnú lokalizáciu. Všetky tieto údaje veľmi pomáhajú rýchlemu vyriešeniu celého problému.

Vaše hlásenie spracuje najskôr dispečer MUNIPOLIS, ktorý ho následne odošle na náš úrad priamo ku zodpovednému pracovníkovi. Celý proces riešenia môžete sledovať v mobilnej aplikácii a budete teda hneď vedieť, akonáhle bude problém odstránený.

Vďaka MUNIPOLIS sa k nám dostanú všetky vaše podnety

Zasielanie podnetov je samozrejme zadarmo, nezaberie prakticky žiadny čas a profitujú z neho všetci v meste. Aplikácia MUNIPOLIS však nie je len portálom pre sťažnosti – jej prostredníctvom môžete vedenie mesta tiež pochváliť a zasielať svoje konštruktívne podnety. A samozrejme máte vždy doslova po ruke aktuálne správy a oficiálne informácie.

Pokiaľ ešte nie ste prihlásení k odberu informácií z našej obce, môžete tak urobiť na https://kezmarok.munipolis.sk/registracia alebo priamo v mobilnej aplikácii MUNIPOLIS. Tá je k dispozícii pre iOS aj Android a je pre všetkých našich občanov úplne zadarmo.